Contact

ConSus

Science-Society Collaboration Network for Sustainable Development

Chair of Steering Committee
Uran Rraci
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Post address:
Universum College
Imzot Nik Prelaj p.n
10000 Prishtina, Kosovo
Tel. +381 38 555 315
http://www.universum-ks.org


 

 

logo unigraz    logo boku    logo leuphana    logo limerick     logo tirana     logo polis     logo durres     logo agricultural university     logo riinvest college      logo universum college    logo haxhi zeka v2     logo qskn    logo indep

logo tempusKy projekt është financuar me mbështetjen e TEMPUS të Bashkimit Europian. Përmbajtjet pasqyrojnë pikëpamjet vetëm të autorëve, dhe Komisioni Europian nuk mund të konsiderohet përgjegjës për çfarëdo lloj përdorimi që mund t’i bëhet informacionit të gjendur këtu.